header img

tričko 0424 s vlastním motivem


<     >

>> Pokračovat do obchodu

Popis: 100% polyester ,sportovní triko   Triko s prodyšné látky, dobře schnoucí a udržovatelné. Kulatý průkrčník, kontrastní vsadky na bocích. Vhodné pro sublimaci. Potisk na přední stranu stranu velikost do 30 x 25 cm,fotka ,nebo text  za stejnou cenu .Potisk je proveden sublimací a je nezničitelný na omak je součástí textilu.Fotku posílejte na dasty@dasty.cz,.   vzor je pouze ilustrativní.Uvádějte barevnost trika.

Cena: 260,- Kč

Fotbalové dresy - hokejové dresy - Dastyshop


Dále Vám můžeme nabídnout:

tričko 0425 bílé s potiskem

Popis: 100% polyester ,sportovní triko Triko s prodyšné látky, dobře schnoucí a udržovatelné. Kulatý průkrčník, kontrastní vsadky na bocích. Vhodné pro sublimaci. Potisk na přední stranu stranu velikost do 30 x 25 cm,fotka ,nebo text  za stejnou cenu .Potisk je proveden sublimací a je nezničitelný na omak je součástí textilu.Fotku posílejte na dasty@dasty.cz,.   vzor je pouze ilustrativní,obrázek i text si navrhněte sami.CENA PLATÍ PŘI ODBĚRU 10 KS A VÍCE


tričko bílé bavlna s potiskem

Popis: 100% bavlna ,bílé triko Triko ze 100% bavlny dobře schnoucí a udržovatelné. Kulatý průkrčník, Potisk na přední stranu stranu velikost do 30 x 25 cm,fotka ,nebo text  za stejnou cenu .Potisk je proveden přímým tiskem a je nezničitelný na omak je součástí textilu.Fotku posílejte na dasty@dasty.cz,.   vzor je pouze ilustrativní,obrázek i text si navrhněte sami.


Info:

Fotbalové dresy


Nabízíme také: